VÄLKOMMEN
TILL HOTELL ÅSEN

Hotell Åsen är ett modernt hotell i hjärtat av industritäta Anderstorp. Med sina rötter i den legendariska motorbanan i Anderstorp andas hotellets nyrenoverade lobby motornostalgi. Hotellet ligger centralt med attraktioner såsom High Chaparall, Isabergs skidanläggning och Store Mosse bara en kort bilresa bort.

glas och säng

BOKA NU!

Restaurang

BOENDE

RUM

Vi har 32 rum i olika kategorier och erbjuder totalt 53 bäddar.  Vi har enkelrum i kategorierna Budget, Standard och Business. Dubbelrummen erbjuds även de i tre kategorier och i flera av rummen finns det plats för extrasäng. Samtliga rum har WC/dusch, arbetsyta, TV och gratis wifi.

Paketlösningar

Vi har trevliga paketlösningar för både High Chaparall samt mycket fina golfbanor i vår närhet! Ring 0371 16020 för att boka redan idag!

Boka direkt!

swedenhotels

BOENDE FRÅN 600;-

KONFERENS & FEST

MÖTEN & FEST

Vi ordnar möten för 2 till 300 personer! Flexibla mötesrum med projektor, white board och vatten/fruktbuffé ger er möjlighet att i lugn och ro koncentrera er på ert möte. Vårt kök erbjuder er lunch, fika och middag efter ert önskemål.

Låt oss få arrangera er fest! Bröllop, företagsfest, vinprovning eller kick off? Vi ordnar en minnesvärd tillställning för er.

STORA LOKALEN

Upp till 300 personer
Flera olika sittningsmöjligheter finns.

SKICKA FÖRFRÅGAN

LILLA LOKALEN

Upp till 50 personer
Flera olika sittningsmöjligheter finns.

SKICKA FÖRFRÅGAN
pil

EN MÖTESPLATS

KONTAKT

answer phone

HOTELL ÅSEN

Storgatan 20
334 22 ANDERSTORP 
Telefon: 0371-160 20
info@hotellasen.com 

Följ oss på Facebook och ta del av aktuella händelser i restaurangen och ta del av erbjudanden

HOTELL ÅSEN
swedenhotels
KARTA
pil

0371-
160 20