VÄLKOMMEN
TILL HOTELL ÅSEN

Hotell Åsen är ett modernt hotell i hjärtat av industritäta Anderstorp. Med sina rötter i den legendariska motorbanan i Anderstorp andas hotellets nyrenoverade lobby motornostalgi. Hotellet ligger centralt med attraktioner såsom High Chaparall, Isabergs skidanläggning och Store Mosse bara en kort bilresa bort.

pil
glas och säng

BOKA NU!

Veckans Lunch

Restaurangen på Hotell Åsen serverar lunch varje vardag mellan 11:45 och 13:30. Vår stora salladsbuffé, dagens soppa och hembakat bröd till förrätt samt en utsökt varmrätt är väldigt populär om du vill ha en lunch utöver det vanliga. Vi erbjuder dagligen en tallriksserverad varmrätt för 89:- plus veckans pasta för 89:- (Andelsägande företags anställda betalar endast 60:- för Veckans pasta, ange det företag du är anställd hos när du betalar!)

Har ni bråttom så kan man även beställa en Åsenlunch för avhämtning så är det packat & klart när ni kommer. (sallad & soppa finns att få från vår salladsbuffé) Pris 75:-. Avhämtning Veckans Pasta 60:- 

pil

VECKA

43

Restaurang

I restaurangen på Hotell Åsen får du en personlig och effektiv service som ger dig tid och möjlighet att koppla av, eller att underhålla dina gäster! 

Kvällsmeny, öppet till 22.00

Måndag till torsdag erbjuder vi er ett flertal rätter från vår populära barmeny. Klicka här för att se vår bistromeny.

BOENDE

RUM

Vi har 32 rum i olika kategorier och erbjuder totalt 53 bäddar.  Vi har enkelrum i kategorierna Budget, Standard och Business. Dubbelrummen erbjuds även de i tre kategorier och i flera av rummen finns det plats för extrasäng. Samtliga rum har WC/dusch, arbetsyta, TV och gratis wifi.

Paketlösningar

Vi har trevliga paketlösningar för både High Chaparall samt mycket fina golfbanor i vår närhet! Ring 0371 16020 för att boka redan idag!

Boka direkt!

swedenhotels

BOENDE FRÅN 600;-

KONFERENS & FEST

MÖTEN & FEST

Vi ordnar möten för 2 till 300 personer! Flexibla mötesrum med projektor, white board och vatten/fruktbuffé ger er möjlighet att i lugn och ro koncentrera er på ert möte. Vårt kök erbjuder er lunch, fika och middag efter ert önskemål.

Låt oss få arrangera er fest! Bröllop, företagsfest, vinprovning eller kick off? Vi ordnar en minnesvärd tillställning för er.

FLYTTA MÖTET UTOMHUS

Ibland måste man rensa huvudet. Vi erbjuder er då picknickkorg och en karta så att ni kan flytta mötet utomhus. En lång promenad och fika i det fria frigör kreativiteten och låter sinnena arbeta fritt. Vi kan även erbjuda er ett konferenspaket med en inkluderad ridtur hos Stall Sonakull med fika kring lägerelden! 

STORA LOKALEN

Upp till 300 personer
Flera olika sittningsmöjligheter finns.

SKICKA FÖRFRÅGAN

LILLA LOKALEN

Upp till 50 personer
Flera olika sittningsmöjligheter finns.

SKICKA FÖRFRÅGAN
pil

EN MÖTESPLATS

KONTAKT

answer phone

HOTELL ÅSEN

Storgatan 20
334 22 ANDERSTORP 
Telefon: 0371-160 20
info@hotellasen.com 

Följ oss på Facebook och ta del av aktuella händelser i restaurangen och ta del av erbjudanden

HOTELL ÅSEN
swedenhotels
KARTA
pil

0371-
160 20